AMPA Escola Els Pinetons

Una assemblea amb moltes propostes

           

El passat 1 de desembre vam fer assemblea general de l’AMPA. Amb la idea de fer valoració i recollir propostes per a les diferents comissions (festes, extraescolars i menjador, socialització de llibres i educació i comunicació i participació) vam organitzar racons temàtics on pares i mares van poder dir la seva. Si voleu veure el resultat podeu clicar aquí. Properament donarem resposta sobre quines idees podem incorporar. També podeu consultar l’acta de l’assemblea clicant aquí.

            

A l’assemblea va quedar pendent aprovar l’estat de comptes i el pressupost pel 2018 ja que mancava informació. Per això fem una nova convocatòria de reunió pel 16-2-18. La farem a la sortida de l’escola i hi haurà canguratge per a les famílies que ho necessitin. L’horari de tarda i el servei de canguratge van ser dos dels temes que es van valorar en positiu a la darrera assemblea. Consulteu l’ordre del dia aquí.

Us animem a tots i a totes a venir!